Cégkivonat igényléssel kapcsolatos plusz szolgáltatások

Cégkivonat igényléssel kapcsolatos plusz szolgáltatásokNagyon egyszerű manapság cégkivonatot beszerezni, egy gyors internetes kereséssel több olyan weboldalt is találhatunk, melyek kifejezetten cégkivonat kiállításával, elkészítésével foglalkoznak. Közöttük a választás gyakran a cégkivonat ára alapján történik, de érdemes figyelembe venni a plusz szolgáltatásokat is, melyek az egyes cégeknél elérhető.

Talán a legfontosabb plusz szolgáltatás, amivel szinte minden cégkivonat kiállító cég rendelkezik is, a bankkártyás fizetés. A bankkártyás fizetésnek köszönhetően percek alatt lehet cégkivonathoz hozzájutni.

Előfordulhat, hogy az igényelt cégkivonatot nem saját magunkhoz szeretnénk kérni, hanem egyből a felhasználás helyére. Szerencsére vannak olyan szolgáltatók, akik ezt meg tudják oldani. Érdemes igénybe venni ezt a plusz szolgáltatást, ha szorít az idő, vagy csak meg akarjuk könnyíteni a saját dogunkat.

Ha kiszállítással érkezik a cégkivonat (pl. közhiteles formában), akkor célszerű olyan szolgáltatót választani, ahol van csomag nyomonkövetés. A közhiteles cégkivonat nem olcsó, és ha szorít a határidő, nem árt, ha tudjuk, hogy hol jár, mikor fog megérkezni a dokumentum.

Ha gyakran van szükségünk cégkivonatra, de mindig úton vagyunk, akkor egyes szolgáltatók a visszatérő vásárlóknak mobilos megrendelési szolgáltatást is biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy nem kell végigcsinálni az online rendelési folyamatot, hanem betelefonálás után is elkészítik és kiküldik a dokumentumot bizonyos esetekben.