Esküvői ruha választási tippek moletteknek

Esküvői ruha választási tippek moletteknekA nyár nem csak a nyaralás, hanem általában az esküvők időszaka is. Egy esküvőre pedig illik oda illő ruhában menni. A vékonyabb hölgyeknek általában nem szokott olyan nagy problémát okozni a ruha választása, de egy molett alkalmi ruha választása már nehezebben szokott menni. Mutatjuk, hogy mire kell figyelni, ha az átlagosnál nagyobb alkalmi ruhára van szükséged.

Ami minden esküvői ruha választásnál fontos, hogy tiszteletben illik tartani a pár kéréseit, ha esetleg van valamilyen témája az esküvőnek, vagy dressz kód, akkor annak megfelelő ruhát kell választani. Ez általában egységes színt szokott jelenteni, esetleg egy adott időnek, évnek megfelelő divatot.

Nagyon fontos, hogy a kiválasztott esküvői ruha kényelmes legyen. Ezt sokan szeretik elfelejteni, és egyedül csak a kinézetre, a divatra koncentrálni. Egy esküvőn azonban gyakran kora délutántól másnap reggelig kell egy alkalmi ruhát viselni, nem egy-két órára csak, ráadásul folyamatosan mozogni, táncolni kell.

Magával a molett alkalmi ruhával kapcsolatban elmondható, hogy az egyik legnépszerűbb típus a molett maxi ruha. Ezek általában megfelelnek mind a kényelem, mind a divat követelményeinek. A maxi ruhák közül az egyszínű darabok nagyon kedveltek, de modern, nyári esküvő esetén a vidámabb, pl. virág mintás ruhák is kiválóak.

Ha nem szereted a szoknyát, akkor sem kell kétségbe esni, egy nadrág és egy elegáns felső kombinációja is tökéletes esküvőre.