Ha családi nyaralás, akkor kisbusz bérlés

Ha családi nyaralás, akkor kisbusz bérlésCsaládi nyaralás előtt gyakori probléma és feszültségforrás szokott lenni, hogy egy személyautóba nem fér be minden, amire szükség lehet a pihenéshez. Emiatt legtöbben tetőboxot is szerelnek az autójukra. Egy 5 személyes családnál viszont ennyi hely sem biztos, hogy elég lesz. Szerencsére van megoldás ilyen helyzetben, mégpedig a kisbusz kölcsönzés.

A bérelhető kisbuszok egyik legnagyobb előnye, hogy ha maximum 9 személyesek, akkor B kategóriás jogosítvánnyal vezethetők. Ha személyautót vezethetsz tehát, akkor 9 személyes kisbuszt is.

Ma már a kisbusz bérlés nagyon egyszerűen megy, számos szolgáltató van, aki külön ezzel foglalkozik. Olyan kisbuszok közül lehet tehát választani, melyeket kizárólag ilyen utazásokhoz használják, nem kell attól tartani, hogy egy áruszállításra használt járművel kell nyaralni menned.

A kisbusz bérlés több szempontból is megéri. A már feljebb említett plusz pakolótér mellett persze vannak egyéb előnyök is. Az egyik ilyen, hogy nagyobb család, vagy pl. két család közös nyaralásakor gazdaságosabb egy nagyobb járművel utazni, mint két személyautóval.

Természetesen a kisbusz kölcsönzésért fizetni kell, de a szolgáltatók ezért a pénzért több dolgot át is vállalnak. Ők végzik a kisbuszok karbantartását, takaríttatását, és esetleges műszaki hiba esetén a javítás költségei is őket terhelik. Összességében sokkal jobban megéri kisbuszt kölcsönözni egy nyaralásra, mint fenntartani csak azért, hogy az évi 1-2 nyaralásra legyen mivel utazni.